Skip to main content

Volta Belting Technology

Sinds 1965 heeft Volta Belting Technology een belangrijke bijdrage geleverd aan de manier waarop producten worden verplaatst. Baanbrekende productietechnieken en transportbandproducten, toegewijd aan het bedienen van industriële sectoren zoals keramische tegelproductie, recycling en de automobielindustrie tot aan de altijd belangrijke voedselverwerkingsindustrie. De thermoplastische vlakke en positief aangedreven transportbanden van Volta hebben de norm voor hygiënische transportbanden voor voedsel- en niet-voedseltoepassingen opnieuw gedefinieerd.

Volta heeft een steeds uitgebreider productassortiment ontwikkeld en een compromisloos trainings- en verkoopnetwerk opgezet dat de volledige productlijn ondersteunt. Volta is attent op de behoeften van alle klanten en degenen die invloed hebben op de evolutie van de voedselverwerking. Hoewel Volta continu toepassingen heeft gevonden buiten de voedselverwerking en andere niet-hygiënische industrieën, ligt de kern van ons werk in het voldoen aan de behoeften en het overtreffen van de verwachtingen van de voedselsector.

Volta is bovenal een servicegericht bedrijf, met excellentiecentra op drie continenten. Onze wereldwijde klanten vertrouwen op snelle, technisch onderbouwde antwoorden en ongeëvenaarde aandacht voor elk detail. Hierdoor zijn wij trots om Volta Belting Technology onze partner te noemen!

Bent u benieuwd naar de producten van Volta Belting Technology? Neem dan een kijkje op de website!