Skip to main content

Land- en tuinbouw

Total Belting transportbanden voor de land- en tuinbouw

Total Belting biedt betrouwbare transportbanden van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij hebben een ruim assortiment dat voldoet aan de strenge eisen van de land- en tuinbouwsector, speciaal ontwikkeld om de oogst en verwerking van aardappelen, groenten, fruit en bloemen optimaal te ondersteunen, Total Belting is sinds 1925 dé specialist in transportbanden. We confectioneren, inspecteren, onderhouden en repareren transportbanden voor (oogst)machinebouwers, verwerkers en transporteurs in deze sector.

Alle zorg voor met zorg geteelde producten

Bij het oogst- en verwerkingsproces van met zorg geteelde producten is het van groot belang dat deze met zorg worden behandeld. Total Belting begrijpt dit en biedt daarom een compleet assortiment aan accessoires waarmee we voorkomen dat producten beschadigd raken. Wij bieden rubberen en kunststof banden in verschillende diktes en samenstellingen, waardoor we altijd de juiste zachtheid voor uw producten creëren. Hiernaast voorzien we opvoerbanden van precies de juiste valhoogte om ervoor te zorgen dat uw producten behoedzaam landen in bakken, kisten of hallen. Accessoires zoals meenemers en golfranden zorgen ervoor dat grondstoffen, zelfs bij opvoer transport (tot 60°), stabiel worden getransporteerd.

Betrouwbaarheid onder alle omstandigheden

Transportbanden in de land- en tuinbouwsector hebben veel te verduren, denk hierbij aan zand, regen, vorst en verontreinigingen. Toch wilt u juist op piekmomenten blindelings kunnen vertrouwen op uw transportbanden. Total Belting zorgt ervoor dat zelfs lange en smalle banden zijdelings stabiel en soepel blijven lopen, door middel van de juiste spanning en uitlijning van de band en de juiste stuursnaren. Zo voorkomt u storingen.