Skip to main content

Dunlop Conveyor Belting

Dunlop is bijzonder trots op het feit dat haar ingenieurs en technici, gedurende haar lange geschiedenis, consequent de wereld hebben geleid in het ontwikkelen en verfijnen van transportbanden die topprestaties bieden in combinatie met de langst mogelijke operationele levensduur, zelfs onder de meest extreme denkbare bedrijfsomstandigheden. Alle transportbanden van Dunlop worden uitsluitend in Nederland geproduceerd. Dit betekent dat er volledige controle is over de kwaliteit van de producten van begin tot eind.

In het assortiment van Dunlop zijn er vele verschillende soorten bandconstructies, rubberen bekledingscombinaties en specialistische producten beschikbaar. Wat Dunlop onderscheidt van de rest is dat elke band die ze maken één ding gemeen heeft: hij is ontworpen om de sterkste, best presterende en langst meegaande transportband in zijn soort ter wereld te zijn. Hierdoor zijn wij trots om Dunlop CB onze partner te noemen!

Bent u benieuwd naar de producten van Dunlop Conveyor Belting? Neem dan een kijkje op de website! Probeer ook eens de ‘whole life cost’ calculator.