Skip to main content

Chemie

Total Belting transportbanden voor de chemie

In de chemische industrie worden er hoge eisen gesteld aan transportbanden. Total Belting begrijpt dit als geen ander en is al sinds 1925 dé specialist op het gebied van transportbanden. We confectioneren, inspecteren, onderhouden en repareren transportbanden voor machinebouwers, producenten en transporteurs in de chemische industrie.

Transportbanden bestand tegen hitte en chemische- en oliehoudende stoffen

Wij bieden een compleet assortiment aan materialen en accessoires die speciaal ontwikkeld zijn voor de chemische industrie. Onze transportbanden zijn bestand tegen hoge temperaturen en chemische- en oliehoudende stoffen en voorzien van een toplaag die bestand is tegen agressieve en hechtende producten. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare transportoplossing. Voor het kostenefficiënt verticaal transporteren van bulkgoederen bieden wij elevatorbanden in alle soorten en maten.

Betrouwbaarheid onder alle omstandigheden

Wij begrijpen dat uw transportbanden in de praktijk heel wat te verduren hebben en dat u juist op piekmomenten wilt kunnen vertrouwen op uw transportsysteem. Daarom zorgen wij er met de juiste spanning en uitlijning van de band en de juiste stuursnaren voor dat zelfs lange en zwaarbelaste banden zijdelings stabiel en soepel blijven lopen. Zo voorkomt u storingen en stilstand van uw proces.