Skip to main content

Grafisch

Total Belting transportbanden voor de grafische industrie

Bij Total Belting begrijpen we dat bedrijven in de grafische industrie hoge eisen stellen aan de betrouwbaarheid van hun transportsystemen. Daarom bieden wij bedrijfszeker transportbanden, -riemen en -snaren geschikt voor transporten met hoge snelheden en met nauwkeurige loopeigenschappen. Als specialist in transportbanden sinds 1925, bieden wij een compleet assortiment transportbanden en accessoires voor drukkerijen, mailbedrijven en de papier-, verpakkings- en kartonnage industrie.

Hoge bedrijfszekerheid als onderdeel van uw dienstverlening

Een strakke planning, korte levertijden en hoge productiviteit zijn van groot belang in de grafische industrie. Daarom bieden wij eindeloos geweven, niet-rekbare banden die garant staan voor constante en uitstekende loopeigenschappen. Voor de aandrijving van de transportbanden maken we gebruik van slijtvaste aandrijfriemen waarvan de spankracht zelfs na langdurig en intensief gebruik behouden blijft.

Brandschone transportbanden voor de hoogste kwaliteit van uw eindproduct

Naast bedrijfszekerheid en betrouwbaarheid, begrijpen wij dat een brandschone omgeving essentieel is voor de hoogste kwaliteit van uw eindproduct. Daarom leveren wij transportbanden voor de grafische industrie met een speciale toplaag met hoge loseigenschappen. Zo voorkomen wij dat inkt en chemicaliën hechten aan de banden en voorkomt u vlekken en smetten op uw drukwerk.